1 kg udbenet torskefilet og 600 gram laks el. ørred
10 Vagtelæg (5 alm æg)
250 g krebsehaler
200 g rejer
1 ½ bdt dild
1 bakke blommetomater/cherry
1 agurk
2 limefrugt
Dressing:
5 dl ymer
5 dl flødeskum
3 dl mayonnaise
saft fra 1 limefrugt
1 tsk groft salt
2 tsk citronpeber
2-3 spk tomatpure
2 tsk paprika
½ bundt dild, finklippet
(ønskes en tyndere dressing tilsættes lidt mælk under piskning)
Fisken dampes i bradepande i ovn med vand 4 dl vand, og laurbær og overdækket med alufolie i 220°C forvarmet ovn 20-25 min
Fisken stilles til køling.
Æggene koges hårdkogte
Dressing røres.
Afkølet torsk lægges på et fad, forsigtigt lægges stykker af laksen ovenpå.
Ca en 3 del af dressingen hældes ovenpå fisken, hvorefter krebs og rejer drysses over midten.
Pynt med kaviar, dildkviste.
Tomater, lime, agurk, blommetomater, æg eller vagtel æg lægges rundt om fisken.
Tips: lav den aftenen før du får gæster eller om formiddagen, det gør den bare endnu bedre.