Logo

Entrecôte med choronsauce og stegte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 entrecôte á 175 g
olie til stegning
2 ½ dl mælk
50 g smør
1 brev pulver bearnaise (eller lav den selv, det er bedre)
1 tsk tomatkoncentrat
salt
peber
400 g nye kartofler
1 tsk tørret timian
250 g broccoli, buketter

Kartofler skrabes og koges 15-20 min. i letsaltet vand.
Vandet hældes fra og kartoflerne ristes gyldne på pande sammen med lidt timian.
Entrecôterne steges af på varm pande ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Krydres med salt og peber.
Broccolien koges i letsaltet vand.
Smørret smeltes, pulver hældes i under omrøring.
Mælk tilsættes og tilsidst røres tomatkoncentrat i.
Entrecôte anrettes med kartofler, sauce og broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her