Logo

Eksotiske svinekoteletter i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet peber
2 tsk karry
2 spsk olivenolie
2 porre
2 æbler
2 skiver ananas
1 bouillonterning, svinekød
4 dl vand
1 dl piskefløde
1 lille pose mandelflager
50 g kokosmel

Svinekoteletter krydres og brunes i olie.
Porrerne skæres i skiver, æble i både, ananas i tern.
Vend det hurtigt på panden, og kog den af med vand, bouillon samt fløde.
Fordel saucen over koteletterne, og sæt fadet i ovnen ved 180ºC i 15 min.
Kokosmel og mandelflager ristes på en tør pande og drysses over koteletterne inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her