600 g havtaskekæber
1 stort løg
1 spsk olivenolie
1 lime
15 sorte oliven
2 tsk friskreven ingefær
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 tsk salt
1 tsk peber
1 dl vand
½ tsk fiskebouillonpulver
1 moden mangofrugt
Bed fiskehandleren om at filetere fisken og fjerne hinderne.
Hvis du bruger fileter, skæres de i 2 cm tykke skiver.
Pil og hak løget fint. Svits løget i en gryde i olien.
Læg fiskestykkerne i gryden sammen med limen, skåret i tynde både, oliven, ingefær, tomatpuré, salt, peber, vand og fiskebouillonpulver. Lad fisken mørne under låg i ca. 10 minutter.
Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og skær den i strimler.
Kom mangoen i gryden, når fisken har simret i 5 minutter, så den kan nå at blive gennemvarm.
Server fisken med løse ris til.