Logo

Dyreryg med æbler og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.5-2 kg dyreryg
smør
friskkværnet salt og peber
evt. knust enebær

Afpuds dyreryggen, og fjern de 2 små mørbrad som sidder på undersiden (Dem gemmer du til dig selv. Rist dem på en stegepande i timian, server med vildtsky sauce og sprøde grønsager).

Dyreryggen, smøres med smør og brunes nu i ovnen ved 250-300°C,
skru ned til 200°C og steg videre ca. til 1 time.
Krydder med friskkværnet salt og peber, evt. knust enebær.
Tag den ud og dæk den til ca. 20 min.

Af tilbehør, udover vildtsaucen som laves af fonden med rødvin og fløde kan anbefales:
Halve kogte udhulede æbler med tyttebær. Hvis du har friske - brombær – tyttebær eller tranebær kan de "vendes" i lun honning, og fyldes i æblerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her