Beregn 150-200 g kød pr. person, skær kødet i ca. 3-4 cm. tern.
Brun ved kraftig varme i en stegegryde og krydder med friskkværnet
salt og peber.
Tag kødet op.
Nu kommes grønsagerne ved og det er: 2 udskårne løg, 1 fed hvidløg, 1
middelstor pastinak der er i ¼, 2 stilke blegselleri, 1 hvidløg fed, 2
strimler citronskal, 1 kvist frisk timian, 1 laurbærblad, samt 50 g rørhatte samt 2 ½ dl Classic øl.
Når det er kommet i kog kommes kødet i.
Lad det småsnurre til det er mørt ca. 1-1 ½ time.
Hæld 1 ½ dl piskefløde ved hvorefter det køres gennem blenderen.
Varm igennem og smag til med friskkværnet salt og peber.
Hertil en frisklavet kartoffelmos, eller vilde ris.