Logo

Dyreragout med finsk marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg dyrekød (evt. oksekød)
 
Marinade laves af:
2 ½ dl appelsinjucie
1 dl Heinz ketchup
¾ dl sojasauce
½ dl rødvinseddike
4 spsk farin
2 spsk Taffel sennep
Det hele piskes godt sammen     
 
Kødet skæres i tern 1 ½ cm - drysses med peber.
Står 1 døgn i marinaden.
Det hele kommes i en bradepande og sættes i ovnen ved 150ºC i 45 min
til 1 time.
Kommes i en gryde tilsættes ½ ltr. fløde + oregano evt. kulør og
jævnes.
 
Tips: Vinder i smag ved tilberedning dagen før, varmes langsomt op.
Serveres med kartoffelmos og kogte gulerødder vendt i honning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her