Logo

Dyrekølle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg dyrekølle
100 g fedtstof
½ l. vand
½ l. mælk

Dyrekøllen vaskes, bankes og de tykke hinder fjernes.
Stegen indgnides med 1 tsk salt og 1 knsp. peber og pensles med noget af fedtstoffet.
Sæt i ovn i bradepande eller på rist, brunes og pensles igen efter 10 min.’s forløb.
Den kogende væske tilsættes ad flere gange når stegen er brun.
Stegningen fortsætter ved jævn varme 11/4-1 ½ time.
Man beregner almindeligvis 15 min.’s stegetid pr ½ kg
Skyen sies og tillaves som vildtsauce

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her