Logo

Dybstegte rejer i svøb - Gung chup baeng tort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10-12 store tigerrejer (eller 200 g af de mindre!)
et nip groft sort peber
et nip fint salt
½ tsk hvidt bagepulver
1 dl hvedemel
1 fed hvidløg
1 dl koldt vand
ca. ½ l vegetabilsk olie (vindruekerneolie)    
Pil hvidløgsfedet og hak det meget fint.
Hvis du bruger frosne rejer så tø dem op og tør dem godt af (tør dem godt af så de ikke er våde!)
Bland resten af ingredienserne med hvidløget og lad dejen stå og hvile i ca. 10 min.
Varm olien op til den ryger.
Vend en reje i dejen så den er helt dækket. Læg den forsigtigt ned i den varme olie.
Lad rejerne dybstege i olien i ca. 4 min. (vend dem en gang så de får ca. 2 min. på hver side)
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir (fx. køkkenrulle!)
Spises med Sød chilisauce  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her