Logo

Dortes Havkat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

800 g havkattefileter
½ dl hvedemel til paneringen
50 g margarine til stegningen
2 spsk margarine
1 spsk karry
1 løg
1 æble
2 spsk hvedemel
2 ½ dl bouillon
2 ½ dl piskefløde
3-4 spsk rosiner
2 spsk kokosmel
4 bananer
1 spsk blødt smør
2 spsk kokos

Skær havkatten i mindre stykker. Paner dem og steg dem gyldne og sprøde i margarinen, 3-5 min. på hver side.
Smelt margarinen og brænd karryen af. Hak løget og æblet fint, vend det i karryblandingen. drys med hvedemel, tilsæt bouillon og piskefløde. Varm godt igennem og tilsæt kokosmel og rosiner. Skræl og halver bananerne. rør smør med kokos og smør blandingen på bananerne. sæt dem i ovnen ved 180ºC i 5-10 min.. Server alt rygende varmt med ris af den slags som du kan lide.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her