Logo

Den grønne sauce - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rød eller gul peberfrugt
100 g broccoli
100 g rosenkål

Broccoli, rosenkål eller grønkål koges i 15 minutter og blendes med lidt af grønsagsvandet.
Pynt med rød eller gul peberfrugt.
Når saucen er afkølet, kan den evt. blandes med lidt avocadomos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her