500 g oksefars 6-10 %
2 pk bacontern
2 pk coktailpølser
2 tomater
1 grøn peberfrugt
1 dåse tomatpuré
1 grønsagsbuillon terning
1 stort løg eller et bundt springløg
½ liter piskefløde
½ l vand
salt og peber
Svits først baconternene til de er brunet...
Kom finhakket løg i
Kom derefter oksefarsen i og svits det med til det også er brunet.
Kom finhakket grøn peberfrugt i sammen med tomaterne, der er skåret i tern.
Tilsæt vand og grønsagsterningen
Lad det stå og små simre i ca. 10 min, tilsæt så tomatpuréen og piskefløden.
Lad det yderligere småkoge i ca. 15-20 min.
Kom cocktailpølserne i og giv det 5 min mere.
Smag til med salt og peber, kom evt. lidt kulør i og retten er klar til servering.
Server denne gryderet med ris og også evt. med salat og flûtes til.