Logo

Dampet spinat med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Damp friske spinatblade, skyl i koldt vand, og lad dem dryppe af.
Tag nogle blade op, pres vandet fra, og form spinaten til små mundrette kugler.
Rist sesamfrø i en gryde, og varm derefter olien heri.
Vend nu de små spinatkugler i olie.
Server med dipsauce af sova smagt til med ris, vineddike og lidt chili.

Denne japanske opskrift er kreeret med inspiration fra restaurant Banzai på Vesterbro i København. Restauranten serverer hverdagsretter fra Nagoya området.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her