12 stkisingfileter á ca. 50 g evt. frosne
1 dl hvidvin
1 dl vand
salt
peber
kartoffelpuré
600 g kartofler
100 g bacon i tern
2 spsk smør
1,5 dl mælk
2 spsk hakkede timianblade
salt
peber
600 g grønsager
2 gulerødder
¼ savoykål
1 rødløg
1 lille squash
2 spsk smør
Fileterne lægges lag på lag : 3 og 3 over hinanden med enderne foldet ind under.
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad.
Hvidvin og vand hældes ved, og der krydres med salt og peber.
Fadet dækkes med folie, og sættes i en 200 g varm ovn i ca. 20 min.
Kartoflerne koges godt møre.
Bacon tern svitses på en pande, til de er sprøde.
Kartoflerne moses med en gaffel. smør, mælk, timian og bacon tilsættes. smag til med salt og peber .
De findelte grønsager sauteres i en sautépande med smør og vand i rækkefølgen:
Gulerødder, savoykål, løg. og til sidst squash.
Krydres med salt og peber.