600 g isingfilet
150 g tørrede abrikoser
4 dl fløde
50 g smør
2 tsk sukker
1 spsk dijon sennep
200 g let kogte gulerødder
Ising:
Abrikoser og gulerødder, der er forkogte, blendes til en puré.
Fileterne krydres med salt og peber og et tyndt lagt af puréen smøres på hver filet.
Fileterne rulles sammen og lægges i en tykbundet gryde.
Tilsæt lidt vand evt. fiskebouillon, overdæk med folie og damp fileterne i ca. 4 min.
Lys sennepssauce:
Smør smeltes i en gryde, sukker og fløde tilsættes og reduceres til saucen får en cremet konsistens.
Gryden tages af blusset og dijonsennep røres ud i saucen.
Saucen må ikke koge efter sennep’en er tilsat.
Smag til med salt og peber.
Servér retten med sæsonens grønsag og nye kartofler.