Logo

Dagmargryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1500 g oksetværreb, savet til short rib
3-4 spsk smør, margarine eller fedt
½ kg skalotteløg
2 laurbærblade
1 flaske øl
3 dl vand
6-8 gulerødder
1 bundt porrer
salt og peber

Brun kødstykkerne godt på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Tag dem op og brun derefter de pillede løg. Tag også dem op og gem dem til sidst.

Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt laurbærblade, øl og vand. Lad det koge godt 1 ¼ time.

Skær gulerødder og porrer i mindre stykker (ikke for små), kom dem i retten og kog videre i ca. ¾ time.

Kom løgene i de sidste 15 min. af kogetiden. Smag til med salt og peber.

Servér i et halvdybt fad - eller direkte fra gryden - og byd kartoffelmos og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her