Logo

Dådyrlever a la south-africa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dådyrlever
Hakket løg, skal fylde lige så meget som leveren
Smør til stegning
½ l fløde
1 bakkechampignon
salt
peber
Løse ris
evt. lidt safran til risen

Leveren fra et dådyr skæres i meget-meget tynde skiver, og brunes let i masser af rigtig smør.
De snittede løg brunes til disse er gyldne, champignonerne brunes også, og begge dele hældes
sammen med det stegte lever.
Fløden tilsættes og der smages til med salt og peber, det hele småsnurrer nu i 10 min.

Der serveres løse ris til, som gerne må være kogt med en knivspids safran.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her