1 stk udbenet dådyrkølle
1 fed hvidløg
1 tsk Provence krydderi
¾ liter dådyrbouillon
salt og peber
Hvedemel til jævning (ca. 125 g )
Evt. kulør
Dådyrkøllen gnides med det overskårne hvidløg, hvorefter hvidløget presses.
Køllen gnides med Provence krydderi og lægges i bradepande.
Brunes i varm ovn ved 225°C i 15 minutter.
Bouillon hældes ved, og køllen steger ved 180°C i ca. 50 minutter (Stik eventuelt i stegen med en kødnål på det tykkeste sted. Stegen er færdig, når saften der pibler ud er svagt rosa).
Lad stegen hvile i alufolie i ca. 15-20 minutter inden udskæring.
Sauce: Skyen hældes fra og jævnes.
Smages til med salt og peber.
Tilsæt eventuelt kulør.
Serveringsforslag: Ovnbagte kartofler og grøn salat