Logo

Dådyr filet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


400 g dådyr filet
vand
salt
peber
Tilbehør:
Sukker ærter
Blommer
Asparskartofler
Waldorf salat

Brun fileten på en varm pande. Tag en bradepande og læg fileten ned i den sammen med lidt vand.
Stege tid: 15-20min. på 200ºC
Garniture:
Sukker ærter, gratinerede blommer uden sten. Som sauce bruges stege skyen fra bradepanden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her