Logo

Crispy kyllingefileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rå kyllingefileter (så mange man lyster)
Cornflakes (mængde der passer til fileterne)
3-4 æg
 
Cornflakes knuses og lægges i en skål.
Æggene knækkes og lægges i en anden skål.
Stil skålene tæt på hinanden.
Først vendes en filet i æg, og derefter i cornflakes.
De steges på panden, indtil fileterne er gennemstegt.
Kan serveres med stegte, krydderkartofler eller pasta. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her