Logo

Cornflakes-panerede kyllingelår med tzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingelår uden skind a 125 g
2 dl cornflakes
1 knust fed hvidløg
½ tsk paprika
salt, peber
2 spsk flydende margarine.
 
Tzatzikien:
1 bæger yoghurt naturel (0.1%)
½ agurk
2 knuste fede hvidløg
 
Tilbehør: Nudler blandet salat af cherrytomater løg og rucola.
Pynt: Evt. strimler af rød peber eller hakket persille
 
Stød cornflakesen til mindre stykker og bland disse med hvidløg samt
krydderierne.
Pensel kyllingelårene med margarine og vend dem i cornflakesen.
Læg kyllingerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 175ºC i ca. 40
minutter.
Tzatziki:
Si yoghurten i ca. 45 minutter igennem et kaffefilter.
Riv agurken og bland det med det afdryppet yoghurt sammen med
hvidløg salt og peber.
Server kyllingelårene med nudler (eller lignende) tzatziki og blandet
salat.
Tips: Man kan også bruge kyllingstykker, men så skal man bare lige
doble blandingsmængden lidt op, og så steges til de er godt møre. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her