Logo

Corn Dogs - Majspølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2,5 dl sigtet hvedemel
1,75 dl gult majsmel
2 spsk rørsukker
1 ½ tsk bagepulver
½ tsk salt
2 spsk margarine
1 stort sammenpisket æg
1,75 dl sødmælk
8 grillpølser
8 grillspid af træ
madolie til fritering
 
Dej:
Kom hvedemel, rørsukker, bagepulver og salt i en røreskål.
Smuldr margarinen i.
Tilsæt herefter mælk, det sammenpiskede æg og pisk dejen sammen, til den bliver jævn.
Pølserne:
Tør pølserne af, og sæt dem på grillspiddene på langs.
Dyp pølserne i dejen.
Fordel eventuelt dejen jævnt med en dejskraber.
Fritering:
Opvarm olien til 200°C, og friter pølserne i 4-5 minutter.
Dejen skal være gylden.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her