Logo

Coq au vin - kylling i vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor poulard
20 g margarine + 2 spsk olie
salt, peber
2-3 fed hvidløg
evt. 2 spsk cognac
250 g skalotteløg
2-3 gulerødder
¼ selleri
250 g champignon
lidt persille
lidt timian
1-2 laurbærblade
4 dl rødvin (ikke for sød)
evt. 1-2 spsk hvedemel
 
Poularden parteres og brunes i margarine og olie.

Krydres med salt, peber og presset hvidløg.
Kødet kan flamberes med cognac.
Herefter tilsættes de hele skalotteløg, guleroden der er skåret i tynde
skiver, selleri der er skåret i terninger, samt persille, timian og
laurbærblade.
Rødvinen skænkes ved, og poularden dampes mør under låg, ved svag varme.

Ca. 10 min. inden retten er færdig, tilsættes de rensede og halverede
champignoner.
Saucen kan evt. jævnes med lidt hvedemel.
 
Tips: Kan serveres med ris og flûte

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her