Logo

Cocktailbær af kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g skygge moreller
1 dl vand
200 g sukker
½ dl cognac eller rom
1 dl lys likør
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

De rensede bær udstenes og fyldes i små glas. Vand og sukker gives et opkog, afkøles og blandes med spiritus, likør og Atamon. Lagen hældes over. Glassene lukkes til og stilles koldt. La gringstid 3 måneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her