Logo

Clarete Kryddervin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kanelstænger,
10 hele nelliker,
½ tsk stødt muskatblomme,
½ tsk revet muskatnød,
1 tsk revet ingefær,
½ tsk kardemomme,
½ tsk safran,
80 g honning,
1 l god hvidvin.

Krydderier, honning og 2 dl hvidvin opvarmes til kogepunktet, tages af varmen.
Låget lægges på gryden og blandingen trækker et døgn. Blandingen sies gennem en stofpose og hældes på en smuk klar flaske.
Resten af hvidvinen tilsættes, og flasken proppes. Kryddervinen kan serveres næste dag.
Har god holdbarhed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her