Logo

Citronpeberschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalveschnitzler á 180 g
hvedemel
2 spsk mandelflager
2 tsk citronpeber
olie til stegning
½ citron
100 g naturris
½ bdt broccoli i buketter (250 g)
50 g smør
salt
peber

Kog risene som anvist på pakken. Vend schnitzlerne i hvedemel og krydr dem med citronpeber. Steg dem ca. 3-4 minutter på hver side, lige inden de er færdige tilsættes 50 gram smør, sammen med mandlerne. Broccolien koges al dente. Kom lidt friskpresset citron henover schnitzlerne inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her