Logo

Citronmarineret laks - graved laks - laksetatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Køb en så frisk laks som muligt helst hos en fiskehandler.

Få dem til at filetere laksen.

 

Citron marineret laks:
Til 1 side laks bruges 3 økologosk citroner, riv dem groft.
Pres saften ud og bland det med solsikkeolie, råsukker og kør det i en blender til det bliver cremet og smager let syrligt.
Kom marinaden og det revne citronskal over laksen og lad det stå i køleskab i ca 2 dage.

Graved laks:
Bland råsukker, salt, tørret dild sammen i en skål.
Drys det over laksen og lad den trække i ca 3-4 dage.

 

Laksetatar:
Skrab kødet af benene og skindet, hak det og bland det med en god sennep og salt.
Server det med rå løg på et stykke smørristet franskbrød.
 

Tips: Du skal lige huske at tage nervebenene ud eller få fiskehandleren til det

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her