4 personer:
400 g tynde skiver rå ørred
1 spsk citronsaft
4 spsk fromage blanc
½ spsk olivenolie
½ spsk Dijonsennep
salt og peber
1 person:
100 g tynde skiver rå ørred
¾ tsk citronsaft
1 spsk fromage blanc
⅓ tsk olivenolie
⅓ tsk Dijonsennep
salt og peber
Bed fiskehandleren om at skære en ørredfilet ud i tynde skiver som ferskrøget laks.
Fordel ørredskiverne på fire tallerkener.
Rør en marinade sammen af citronsaft, olie, salt og peber og fordel den over ørredskiverne med en pensel.
Rør fromage blanc sammen med sennep, salt og peber og læg en skefuld på hver tallerken.
Giv frisk eller ristet brød til.
Energi pr. portion: 577 kJ/138 kcal Protein: 66,3% Fedt: 29,9 % Kulhydrat: 3,8%