1200 gram kylling
6 spsk vegetabilsk olie
5 fed finthakkede hvidløg
2 stk ingefær 2,5 x 2,5 cm.
4 spsk vand
200 gram frisk koriander
grøn chili
¼ tsk cayennepeber
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
½ tsk gurkemeje
1 tsk salt
2 spsk citronsaft
Ingefæren rives og blendes sammen med vandet. Skyl toppen af korianderen grundigt og hak den meget fint.
Fjern skindet på kyllingen og skær den i mindre dele. Steg dem i olien til de er brune og tag dem op fra panden. Svits hvidløg og tilsæt ingefæren og derefter koriander. Rør rundt. Tilsæt de øvrige krydderier og bland godt. Læg kyllingestykkerne tilbage + eventuel saft og tilsæt 1,5 dl vand og citronsaften. Læg låg på, skru ned for varmen og lad det simre i 15 minutter. Stykkerne vendes, og lad det simre i yderligere 15 minutter.
Kan serveres i forbindelse med et indisk måltid eller som frokost med lyst brød og salat.