Logo

Citrongravad mørbrad ell. svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinekam (helt uden fedt)
1 kg svinemørbrad
50 g sukker
1 tsk timian
50 g salt
2 spsk peber fra kværn
1 citron, revet skal af den

Salat:
salathoveder
majs
ærter

Sennepssauce:
3 dl ymer
225 g mayonnaise
salt
peber
2 dl cremefraiche
4 spsk sennep
purløg klippet

Mørbrad eller svinekam kommes i en plasticpose sammen med alle ingredienserne.
Posen lukkes og lægges i køleskab i 3 døgn.
I denne periode skal kødet gnides og vendes i posen 2 eller 3 gange i døgnet.
Det er ikke nødvendigt at åbne posen.

Herefter tages kødet op af posen, og indholdet hældes bort.
Kødet skrabes eller skylles let, så der ikke er for meget timian på.
Skæres i tynde skiver, pas på, for det er MEGET mørt.

Serveres med salat og sennepssauce

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her