Logo

Chorba

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(suppe)
75 g lammebov
2 spsk olivenolie
½ finthakket løg
¼ dl friskhakket koriander
4 dl vand
salt og peber
1 knsp. paprika
1 spsk hakket frisk mynte
35 g bulgur
½ tsk koncentreret tomatpure

Skær kødet i meget små og tynde skiver.
Svits kød og løg i olie i en gryde, til det er brunt.
Tilsæt halvdlen af koriander, vand, salt, peber, paprika, mynte og

Bulgur.
Rør tomatpureen sammen med 1 spsk vand og kom det i gryden.
Lad suppen koge for svag varme i ca 50 minutter.
Smag suppen til med salt og peber og kom reste af korianderen ved lige inden servering.
Server suppen rygende varm med brød og citronbåde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 12.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her