Logo

Chokoladebrød - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækkert mellemmåltid / snacks

Ide til lækkert mellemmåltid / snacks

 

1 tsk solsikkekerner

1 frisk abrikos

2 stykker knækbrød

20 g smørechokolade

*

A. Rist solsikkekernerne på en tør pande ved svag varme, til de er gyldenbrune.

B. Skyl abrikosen, halver den, fjern stenen og skær frugten i skiver.

C. Kom smørechokoladen på knækbrødet, læg abrikosskiverne på og drys de ristede solsikkekerner over.

 

Pr portion 1075/253 kJ/kcal. 5 g protein. 12 g fedt. 30 g kulhydrat. 3 g fibre.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her