Logo

Chokolade-nøddebrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hasselnøddekerner
200 g blød nougat
2 spsk honning
200 g smeltet chokolade      
Rist nøddekernerne på en varm, tør pande indtil skallerne begynder at løsne sig.
Lad kernerne afkøle og gnid dem til skallerne falder af.
Smelt nougat og honning ved meget svag varme og vend nødderne i.
Smelt chokoladen ved meget svag varme og smør ca halvdelen i en lille form - ca. 25 x 15 cm - beklædt med bagepapir.
Bred nøddenougaten over og lad den stivne helt, før den resterende chokolade pensles over.
Sæt formen køligt før nøddebruden vendes ud og brydes eller skæres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her