Logo

Chilimandler i soya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-400 g mandler - gerne spanske
en flot rød chili
1-2 dl soya
1 spsk olivenolie
 
Kom mandlerne på en tør, middelvarm pande.
Sving dem rundt under opvarmning til de er gyldenbrune.
Tag mandlerne af og læg dem til side.
Kom olien på panden sammen med den finthakkede chili, varm op til det
bruser og hæld sojaen på.
Kog ned til sojaen bliver tyk.
Vend mandlerne i sojasaucen og kom det hele over i en skål klar til
servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her