Logo

Chilifrugter i honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blandede chilifrugter efter smag og behag
Flydende honning
 
Chilifrugterne flækkes og renses godt.
Herefter skæres de i skiver og kommes på glas som er skyllede grundigt i kogende vand.
Den flydende honning hældes over, og efter et par dage er honningen og chilierne klar til at blive brugt i madlavningen, eller som et pikant tilbehør til ost, dessert eller andet godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her