Logo

Chilidip med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dip

1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
3 stilke bladselleri
8 store champignoner

DIPSAUCE:
1 bæger Kvark 5%
9/16 dl yoghurt naturel
½ spsk vineddike
1 presset hvidløgsfed
1 spsk hakket rødløg
4 spsk mild chilisauce
2 spsk hakket persille

Skyl peberfrugterne, bladselleri og champignoner. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i skiver. Skær bladsellerien i stave og champignonerne i skiver. Opbevar de findelte grøsager i plastpose i køleskabet til de skal serveres.

Dipsauce:
Bland kvark og yoghurt i en skål. Tilsæt vineddike, hvidløg og rødløg. Bland chilisauce og persille heri, og rør omhyggeligt. Lad dipsaucen stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time, så den får tid til at trække. Hæld dipsaucen op i en serveringsskål, stil den midt på et fad, og anret grønsagerne pænt omkring.
Tips : Man kan variere grønsagerne til dipsaucen og istedet bruge agurkeskiver, gulerodsstave og blamkålsbuketter.
Tilberedningstid : Ca. 10 min. + Ca. 1 time i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her