Dip
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
3 stilke bladselleri
8 store champignoner
DIPSAUCE:
1 bæger Kvark 5%
9/16 dl yoghurt naturel
½ spsk vineddike
1 presset hvidløgsfed
1 spsk hakket rødløg
4 spsk mild chilisauce
2 spsk hakket persille
Skyl peberfrugterne, bladselleri og champignoner. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i skiver. Skær bladsellerien i stave og champignonerne i skiver. Opbevar de findelte grøsager i plastpose i køleskabet til de skal serveres.
Dipsauce:
Bland kvark og yoghurt i en skål. Tilsæt vineddike, hvidløg og rødløg. Bland chilisauce og persille heri, og rør omhyggeligt. Lad dipsaucen stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time, så den får tid til at trække. Hæld dipsaucen op i en serveringsskål, stil den midt på et fad, og anret grønsagerne pænt omkring.
Tips : Man kan variere grønsagerne til dipsaucen og istedet bruge agurkeskiver, gulerodsstave og blamkålsbuketter.
Tilberedningstid : Ca. 10 min. + Ca. 1 time i køleskabet.