Logo

Champignon og spinatpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Piedej af:
100 gram smør
150 gram hvedemel
3-4 spsk koldt vand
 
Fyld af:
250 gram frossen hel spinat
200 gram friske champignon
1 spsk smør
2 spsk hvedemel
2 dl mælk
½ terning grønsagsbouillon
3 spsk cremefraiche
3 spsk piskefløde
3 spsk reven ost
salt og peber
 
Hak smør ud i melet og saml dejen med det kolde vand.
Læg dejen koldt i nogle timer.
Rul dejen ud og beklæd et smurt, ovnfast fad med dejen.
Fadet skal være ca. 22 cm. i diameter.
Prik med en gaffel i bunden.
Bag pien ved 225ºC i 15-20 minutter.
Tag pien ud og afsval den.
Pien kan bages i god tid inden servering.
Den optøede spinat knuges tør for væde og lunes i lidt smør i en gryde. Krydres med salt og peber og evt. lidt muskat. De rensede skiveskåret champignon letsteges i smør, hvedemel drysses over, mælk, bouillonterning, piskefløde og cremefraiche og den revne ost tilsættes, og det hele koges igennem og afsvales. Madtærten/pien smages til med salt og peber.
Således kan pie og fyld stå færdig i god tid inden servering.
20 minutter før servering fyldes spinat i bunden af den bagte pie.
Ovenpå hældes champignonstuvningen og det hele sættes i ovnen i 20 minutter ved 200ºC.
Serveres med en tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her