Logo

Champignon i sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champinones al Jerez - 6-8 personer
1 dl olivenolie
6 fed hvidløg i tynde skiver
500 g champignon i tykke skiver
1 knsp. stærk paprika
Salt
½ dl amontillado sherry
2 spsk hakket persille
 
Varm olivenolie op i en dyb pande.
Brun hvidløgsskiverne let, tilsæt derefter champignoner, vend dem og steg videre, til olien er absorberet.
Hæld sherry på og drys persille over lige før servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her