4 skinkeschnitzler 1-1 ½ cm tykke – 150 g stykket
15 g smør
1 spsk olie
2 dl rasp
2 tsk carry
1 tsk salt
1 æg
4 snittede forårsløg
4 gulerødder i stængler
4 dl fine ærter
1 spsk olie
1 dl hønsebouillon
1 spsk sojasauce
1 spsk frisk reven ingefær
1 spsk lime- eller citronsaft
1 tsk sukker
Bland rasp, carry og salt på en tallerken.
Pisk ægget sammen på en anden tallerken.
Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle.
Vend først schnitzlerne i ægget og derefter i raspen.
Brun schnitzlerne i smør og olie på begge sider.
Steg dem derefter for jævn varme ca. 2 min. på hver side.
Svits forårsløg og gulerødder i olie et par min.
Tilsæt ærter, bouillon, sojasauce, ingefær, limesaft og sukker.
Kog det hele op et par min.
Servér grønsagerne til schnitzlerne.