Logo

Camembert, saltkød og sky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive surbrød med smør
1 trekant camembert
4 papirtynde skiver saltkød
1 spsk sky

Skær camemberten i skiver og læg dem på brødet.
Læg skyen i midten og omkring den de 4 skiver saltkød, så man stadig kan se skyen.

Sky - den lette måde:
½ l vand + 1 spk. koncentreret oksebouillon (eller ½ l oksefond)
12 blade husblas
2 spsk portvin
1 tsk kulør

Udblød husblasen i koldt vand. Bring vand og oksebouillon i kog.
Tilsæt den udblødte husblas og kulør.
Tag gryden af varmen og tilsæt portvinen.
Bruges oksefond i stedet for, skal den smages til med salt og peber, ellers er fremgangsmåden den samme.
Kom skyen i en aflang form og lad den stå til den stivner.
Stil den evt. i køleskabet, når den er kølet lidt af.

Tips: Når skyen er i formen, lægger man et stykke køkkenrulle på toppen, så får man ingen fedtkant.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her