Logo

Burger med Roquefort og vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g hakket oksekød
1 dl hakkede løg
1 dl hakket persille
Salt efter smag
¼ tsk peber
¼ tsk paprika
6 stk friske champignoner, hakkede
1 dl rødvin
1 dl smuldret roquefort ost

Bland kød, løg, persille, salt, peber, paprika og champignoner. Form det til 6 burgere.
Laven fordybning i hver burger. Læg dem i en bradepande eller et halvdybt ovnfast fad. Hæld vin over burgerne og sæt dem i køleskabet 2-4 timer.
Grillsteg dem.
Tag burgerne fra grillen lige før de er færdigstegte. Kom en skefuld roquefort ost i fordybningen på hver burger og grillsteg igen til osten er smeltet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her