Logo

Burger, marineret kalv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g hakket oksekød
450 g hakket kalvekød
Salt efter smag
1 tsk peber
1 tsk sellerifrø
1 fed hvidløg, presset
1 ¼ dl ketchup
2 spsk hakkede løg
6 skiver løg
1 ¼ dl vineddike
4 spsk olie
½ tsk tørret dild
12 skiver rugbrød

Rør kødet med salt, peber, sellerifrø, hvidløg, tomatketchup og hakkede løg.
Form det til 12 tynde bøffer.
Pak dem i pergamentpapir eller vokspapir og læg dem i køleskabet ½-¾ time.
Bland løgskiver, olie og dild. Læg det i en plastpose og læg det i køleskabet ½-¾ time.
Dryp løgene af og gem marinaden.
Grill burgerne til de er stegte, pensl hyppigt med marinade.
Rist rugbrødet og laven sandwich med 2 burgere og en skive løg imellem 2 skiver ristet rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her