fra Heritage Cincinnati, Ohio
850 g hakket tykstegsfilet (85% kød 15% fedt)
170 g danablu
1 dl blødgjort usaltet smør
1 spsk Worcestershire sauce
1 ½ spsk friskhakket hvidløgstop
Hvid peber efter smag
6 skiver bøf tomater
6 skiver løg
6 store hamburgerboller med birkes, flækket og grillristet
Hak tykstegsfileten på kødhakker med grov hulskive (3/8"). Sæt det i køleskab til senere brug.
Rør smuldret danablu med worcestershire sauce, smør, hvidløgstop og hvid peber til det er cremet. Sæt det i køleskab.
Form det hakkede kød til 6 burgere. Laven fordybning i midten af hver burger og fordel fyldet heri. Skub kød ind over fyldet, som skal dækkes helt. Steg til den ønskede stegthedsgrad på en grillpande. Læg tomat- og løgskiver ovenpå. Server burgerne i ristede smurte krydderboller.