Logo

Bucatini all'amatriciana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g Bucatini eller anden form for pasta
200 g røget svinekæbe eller bacon
olivenolie
1 løg i tynde ringe
1 peperoncino (chili)
400 g flåede tomater
reven Pecorino (fåreost) eller Parmeson efter smog
salt
 
Skær svinekæbe eller bacon i tern og brun det i olie.
Tog kødet fra, så snart fedtet er smeltet.
Brun løgringene let i fedtet, tilsæt tomater og smag til med salt.
Lod simre i 10 minutter
Kom svine kæber/bacon og peperoncino i sugoen
Kog pastaen "al dente" i rigeligt saltvand, hæld saucen på og bland med Pecorino eller Parmeson.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her