Logo

Bryggerens bøf i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

500 g oksekød, fx. okseklump
2 store løg
Smør
1 kg kartofler
Salt og peber
Fransk suppevisk
1 dl oksebouillon
1 øl + 1 til kokken

Kødet skæres i meget tynde skiver og brunes hurtigt på en tør, hed pande. Derefter brunes løgene i fedtstoffet, og kartoflerne skæres i skiver.
Kød, kartofler og løg lægges i lagvis i et smurt ovnfast fad (begynd og slut med kartofler), drys med salt og peber og læg suppevisken ved. Til sidst hældes bouillonen ved, og der fyldes efter med Pilsner.
Fadet dækkes med folie og sættes i en 175ºC varm ovn i en god times tid. Det sidste kvarter fjernes folien, og der skrues op på fuld ovnstyrke

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her