Logo

Brombærsyltetøj med mandler og rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kilo brombær
500 g sukker
en håndfuld mandler
2,5 cl rom
 
Brombær og sukker koges under svag varme i ca. 15 min.
Mandlerne skoldes (hældes i kogende vand i et par minutter), smuttes
og skæres på langs i "pinde".
Brombærsyltetøjet hældes på skoldede glas evt. skyllet i Atamon.
Mandler og rom hældes i, det hele omrøres.
Låget lukkes på glassene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her