Logo

Brombærsyltetøj med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g brombær
2 syrlige madæbler
700 g sukker
 
Rens brombærrene og kom dem i en gryde.
Skræl æblerne, skær dem i tern og kom æblerne i gryden.
Bring det langsomt i kog, sluk og tag gryden af varmen.
Lad bærrene trække i ca. ½ time.
Kog igen i ca. 5 minutter uden låg og tilsæt sukkeret.
Rør forsigtigt rundt, til sukkeret er opløst.
Tag gryden af varmen og skum af.
Hæld syltetøjet på rengjorte glas, luk til og opbevar mørkt og køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her