Logo

Brombærmarmelade - Brombær marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg brombær
1 ½ dl vand
Saft af en halv citron
700 g sukker
1 brev rød melatin

De rene, skyllede bær koges under låg sammen med vand og citronsaft i ca. 10 minutter.
Det skal safte, og bærrene skal skifte farve.
Sukkeret drysses i, og blandingen koges i yderligere 10 minutter.
Melatin og 2 tsk sukker blandes grundigt og drysses i gryden under
omrøring.
Marmeladen koges yderligere et par minutter, skummes af og hældes på
små, skoldede glas, der er skyllet i Atamon.
Når marmeladen er kølet af, bindes glassene til og stilles koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (12 stemmer)
Siden er blevet set 4.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her