Logo

Brødtorte - brødtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brødtorte er en af de rigtig gamle kendin­ge
 
6 æg
100 g revet rugbrød
100 g hakkede nødder
1 tsk bagepulver
Sukker
Fyld:
5 dl piskefløde
Hakkede nødder
 
Æggene deles i hvider og blommer.
Hviderne piskes stive, sukkeret røres forsigtigt i lidt efter lidt.
Derefter rø­res æggeblommerne i et ad gangen.
De hakkede nødder og rugbrødet tilsættes under forsigtig omrøring sammen med bagepulver.
Dejen fordeles i 3 velsmurte lagkage­forme og bages i ca. 10 min. ved 225°C.
De færdige lagkagebunde drysses med sukker og lægges sammen med flødeskum.
Der pyntes med flødeskum og hakkede nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her