Logo

Bøffer med kold hvidløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Personer

2 bøffer a 180 g
1 tsk herbes de provence
1 ½ dl olie
1 spsk rasp
1 spsk varm sødmælk
3 fed hvidløg
1 æggeblomme
eddike
½ bundt purløg

Krydr kødet med peber samt provencekrydderi og gnid det med lidt olie. Lad bøfferne trække i 10 minutter. Tag 1 spsk af olien fra.
Kom raspen i en skål og hæld mælken ved.
Pil hvidløgene, hak dem groft og stød dem fint i en morter med lidt salt. Kom det stødte hvidløg i skålen til raspen og tilsæt æggeblommen. Tilsæt olie lidt ad gangen under piskning.
Smag til med eddike og lidt mere salt.
Opvarm en tør pande og brun bøfferne, tilsæt 1 spsk olie og steg bøfferne yderligere 2 minutter på hver side.
Klip purløget fint og bland det i hvidløgssaucen og server til bøfferne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her